3ο Κitesurf Festival, 12 & 13 Ιουλίου 2014

Η λουκουμοποιία ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ είναι ο μέγας χορηγός του πιο «γλυκού» διήμερου του καλοκαιριού, του 3ου Κitesurf Festival που θα διοργανωθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουλίου, στο Δρέπανο Αχαΐας, ένα διήμερο γεμάτο αγώνες επίδειξης, θέαμα, πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες για αθλητές και επισκέπτες, full μουσική και εκπλήξεις!

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Διενέργειας Αθλήματος Αετοσανίδας (kitesurf) Ακρωτηρίου Δρεπάνου – "Cape Drepano" που για ακόμα μια φορά, με αυτή τη διοργάνωση αναδεικνύει και στηρίζει ένα Πανευρωπαικό Ναυταθλητικό προορισμό για τα θαλάσσια board sports – το Δρέπανο Αχαΐας.

Η λουκουμοποιία Σκιαδαρέσης στηρίζει χορηγικά την εκδήλωση, σε συνέχεια μιας σειράς χορηγιών που έχει αναλάβει τελευταία σε αθλητικά, πολιτιστικά και άλλα events. Ξεκινώντας από ένα μικρό εργαστήρι λουκουμιών το 1946 στην Πάτρα, η οικογένεια Σκιαδαρέση βρίσκεται σήμερα στην τρίτη γενιά και συνεχίζει με την ίδια χαρά και αγάπη τη μοναδική αυτή παράδοση.

Με 5 καταστήματα λιανικής πώλησης στην Αχαϊα, ένα κατάστημα franchise στην Άρτα, μεγάλο δίκτυο χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 10 χώρες, μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει παραδοσιακές γεύσεις λουκουμιών, καραμέλες «τσάρλεστον» και «αστακός» από το παρελθόν.. αλλά επειδή οι καιροί το επιτάσσουν και νέες..ιδιαίτερες γεύσεις..όπως λουκούμια με stevia χωρίς ζάχαρη και λουκούμια σοκολάτας!

Στο Κitesurf Festival φέτος, εκτός από τους αθλητικούς αγώνες, το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο με παράπλευρες εκδηλώσεις και για τον κόσμο που ενδιαφέρεται να γνωρίσει το kitesurf και τα υπόλοιπα θαλάσσια αθλήματα σανίδας.

Εκπαιδευτές και αθλητές θα παρουσιάσουν τα αθλήματα του Kitesurf, του windsurf και του SUP (Stand Up Paddle Board) ενώ παράλληλα θα υπάρχει και διαθέσιμος εξοπλισμός για το κοινό για να δοκιμάσει αυτά τα υπέροχα αθλήματα!

Οι εθελοντές του ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ-ΚΕΔΜΟΠ θα βρίσκονται επίσης εκεί προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών!

Το Σάββατο το βράδυ ο νυχτερινός αγώνας δρόμου «Από Φάρο σε ...Φάρο» του Πολεμικού Ναυτικού, με αφετηρία το Φάρο του λιμανιού της Ναυπάκτου, θα καταλήξει στο Φάρο του Δρεπάνου, όπου θα γίνει ο τερματισμός και οι απονομές! Κόσμος και αθλητές από δύο διαφορετικά αθλήματα ενώνονται σε μια παραλία για μια γιορτή για τον αθλητισμό!

Δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, διαγωνισμοί για όλο τον κόσμο που θα έρθει στο φεστιβάλ, ενώ dj sets θα συνοδεύουν και τις δύο μέρες του festival!

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο www.wbsf.gr