Τρόποι πληρωμής

Για κάθε παραγγελία σας εκδίδεται απόδειξη αγοράς, την οποία παραλαμβάνετε κατά την παράδοση της παραγγελίας. Αν επιθυμείτε όμως, μπορείτε να ζητήσετε να εκδοθεί Τιμολόγιο για την παραγγελία σας. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει επιπλέον να δηλώσετε το ΑΦΜ σας, την Δ.Ο.Υ, και το επάγγελμά σας.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους 2 τρόπους πληρωμής που σας εξυπηρετεί:

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Αν επιλέξετε να πληρώσετε με Τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την πραγματοποίηση της κατάθεσης η οποία πρέπει να γίνει ονομαστικά. Μπορείτε, λοιπόν, να καταθέσετε την αξία της παραγγελίας σας, σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας σε τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος θα αναγράφεται στο ενημερωτικό e-mail που θα λάβετε αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελίας.

Εθνική Τράπεζα Λογαριασμός 225/369124-17
IBAN GR92 0110 2250 0000 2253 6912 417
SWIFT BANK - BIC ETHNGRAA
ΕΠΩΝΥΜΙΑ :
ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ ΤΑΒΙΘΑ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ
ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

Αφού πραγματοποιήσετε την κατάθεση σας, στέλνοντάς μας τον αριθμό συναλλαγής ή το αντίγραφο της κατάθεσης μαζί με το e mail σας, είτε στο info@skiadaresis.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2610-274283, θα έχει αυτόματα ολοκληρωθεί η συναλλαγή σας και θα σας αποσταλεί η παραγγελία σας.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Το οφειλόμενο ποσό πληρώνεται σε μετρητά στο διανομέα της εταιρείας που θα σας παραδώσει τα προϊόντα. Ο διανομέας δεν υποχρεούται να αφήσει το δέμα στον παραλήπτη χωρίς να εισπραχθεί το ποσό της αντικαταβολής / παραγγελίας που έχει οριστεί.

To κόστος πληρωμής με αντικαταβολή με την SPEEDEX είναι 2,48 € και ΕΛΤΑ COURIER-PORTA PORTA είναι 2,23 €.